Oon yrittäny useempaan kertaan lisätä kuvia tänne, mutta ilmeisesti ne on sitten tallennettu väärässä muodossa kun eivät tallennu. Kevät tulee kovaa vauhtia. Eilen just katteltiin kun oltiin kävelyllä että pellotkin jo ihan vihertää. Otolta lähti karvat meneen ja Hpultakin ne pitäs leikata ainakin mahasta, koska se kasaa nykyään aina kauheat pinot risuja mukanaan metsästä. Nyt oon meinaan innostunu liikkuun vähän enemmän taas metsissä.
Vika jakso on meneillään ja sit alkaakin kesäloma. Kesäks ei oo mitään töitä tiedossa. Saapahan sitten lomailla. Ja koiria on ainakin muutama tiedossa jotka mahdollisesti tulevat kesällä hoitoon jossain vaiheessa.
 Nykyään käyn tallillakin kolmena päivänä viikossa. Kun pääsen maanantaisin ja tiistaisin yhdeltä ni sillon on sit aikaa. Paitsi että sieltä ei mee busseja sillon ni joudun aina venaileen kylillä tunnin verran. Toissapäivänä kävin sit lainaamassa kirjastosta kauheen kasan runokirjoja kun pitää tehä äikästä runo-projektityö. Ja eilen kävin kirppikseltä ostaan yhen hienon korun. Nyt mullon hyppis ja pitäs vähän viel enkkua kertailla, mut tulin koneellakin käymään...