No saman otsikon alle vaan taas niin säästyy otsikon keksimisen vaiva.
Kadonnut gerbiili sitten löytyikin eielen. Se oli siellä terraariossaan vaikka sen olin muka tarkistanut. Sen siitä saa kun luottaa tarkistuskykyihinsä myöhään illalla 8) Gerbiili oli sieelä kuolleena. Arvasin terran uudelleen tarkistaa, koska huoneessa alkoi haista ruumis... Äitin kyllä pyysin tulla sen pois ottaan, itse en uskaltanut terraa penkoa kun tiesin siellä olevan mädäntymässä olevan ruumiin...
Totutuksen sain käyntiin 27 päivä, nyt se on jo kovassa vauhdissa. Aluks häkillä kovasti haisteltiin ja oltiin kovastikin innoissaan, nyt ollan onneksi jo hiukan rouhoituttu.
No tänään oli sitteen toinen gerbiili totutuksesta karannut. Olin just viemässä noita kolmea hurjaa lenkillä (meillä on nyt siis tollanen nuori ja villi Heppu2 hoidossa) ku kännykkä soi ja Kepa kyseli et mihinkä toi olkkarissa juoksennellu gerbiili laitetaan. Käskin laittaa sen kuljetuslaatikkoon ja takasin tullessa sit huomasin että Intohan se oli, sekun oli kyllästyny totushäkki systeemiin, jossa se Milotaun kans oli hieromassa ystävyyttä, ja lähteny lätkiin. Että sellasta, nyt se on taas totutuksessa ja kaikkien gerbojen pitäs olla turvallisesti kopeissaan.
Mulla olis koneella mun ratsastuskuvia joita talikko otti viime lauantaina, jos vaan saisin aikaseks ne laittaa tänne niin  hyvä olis. Siinä niitten laittamisessa vaan menee niin kauheesti aikaa etten sitä nyt viitti alkaa tekeen... Mutta tässä muutama totutuskuva.


425981.jpg

Siinä terraario ylhäältä päin, häkki on terraarion sisällä keskellä niin, että häkin ulkopuolella oleva gerbiili mahtuu juoksemaan sen ohi, kuten kuvassa Milotau juuri tekeekin.


425988.jpg
Ja siinä häkkitsydeemi terran ulkopuolelta kuvattuna.


425998.jpg
Siinä nuuhkitaan ekaa kertaa. Häkin ulkopuolella Milotau ja sisäpuolella Supernova's Ingognito tai jotain sinne päin, tuttavallisemmin ihan Into vaan...


426008.jpg
Tässä vielä tällanen Milotaun kurkistus kuva...