380565.jpg
Argente collaredeja ja agouti collaredeja kovasti yritän kasvattaa. Ja paino sanalla yritän. Eläinten kanssa kun ei mikään tunnetusti mene suunnitelmien mukaan. Gerbiilit on tästä loistava esimerkki, ne onnistuu järjestään tappeluita just ennen astutuksia, jos ne ei siinä onnistu niin ne tappelee partnerinsa kanssa, no jos astutus näyttäs onnistuvan ihan hyvin niin kantavaks ei naaras ainaskaan tuu. No vaikka naaras tuliskin kantavaks ja onnistuis oleen luomatta sikiöitään niin kyllä ne sitten ne ainakin poskeensa pistää heti ekojen päivien aikana. Että se siitä. Meillä on syntynyt neljä poikuetta tähän mennessä. Gerbuja mulla on ollut vuodesta -01 tai -02 ei voi muistaa niin pitkälle...
380762.jpg
Muutama päivä sitten täytti tuo 3.1.07 syntynyt gerbiilipoikue neljä viikkoa. Kaksi tyttöstä syntyi, Hamaniisu ja Hanttapuli, värijakauma taas sama kuin edellisessäkin Limoviikun poikueessa: puolet argenteja ja puolet argente collaredeja ;) Vaikka Hanttapuli taitaa kyllä olla melkeinpä argente cream, niin vaalea se on. Kohta alkaa niidenkin luovutusikä lähentyä.
Edellisestä poikueesta kotona onkin enää kolme, saa nähdä Winna-Weenan varmaan pidänkin itselläni kun omaa niin hyvän kuvion, eikä kotia muualtakaan tahdo löytyä. Ensiviikonlopun näyttelyyn varmaan vienkin taas gerboja myyntipöytään, joskos noista jotkut uusia koteja saisi niin saisi kasvatuseläimille taas tilaa. Ainakin Nikon ja Amorakin sekä Milotaun toivoisin pääsevän uuteen kotiin. Näyttelyyn kuskaankin Eintelin Piialle, Eintel saa siellä kasvatella itseään rauhassa ja valmistautua poikasten tekoon.
Jostain kun löytäs argente/agouti collared tytön niin pääsis suunitteleen uusia poikueita. Jommankumman tytön voisin tästä Limoviikunan viimesimmästä poikueesta itelleni jättää kasvamaan. Toisaalta haluaisin joltakin noilta Simolta tai Elmeriltä pentuja ulos, sitä varten pitäs taas löytää tyttö muualta kun Hamaniisu ja Hanttapuli on niille sukua.
381686.jpg
Hawaijin Limoviikunan kehden edellisen poikueen isä.